No subject.


sofius och jag

Ska till Sofius ikväll, och vi ska fira nyår tillsammans! Kommer fira det med cider och en skräckfilm! Awesome, hihi.
Sminkade mig för flera timmar sedan, så jag väntar med spänning tills familjen Seg ska äta.
Och min lilla hund Hugo är livrädd :(

Big Mama

Jag drömde en störd dröm inatt. Jag måste bara berätta den. Och jag är 80% säker att jag har haft exakt samma dröm förut fast med en isbjörn istället för en vit varulv.
Sofia och jag var i mitt rum. Och då hörde jag hur mamma började skrika, så jag sa till Sofia "stanna i mitt rum, jag går upp och kollar vad det är"
Och först så håller fönstret på att vara jobbigt. Jag kommer inte ihåg varför, så jag spolar fram lite.
Plötsligt slets fönstret sönder, och det var nog natt då. Det hade varit varningar i tidningen om vita varulvar som härjade runt i Tullinge. Och då ser vi hur en går på gatan, en stor maffig enorm vit varulv med gulröda ögon. Mamma börjar skrika och få panik, och varulven kastar sig över staketet (vi har staket runt vårat hus) och hoppar upp mot fönstret. Den ställer sig på två ben och försöker komma in i vårt hus.
Vi försöker brotta bort den, men den kämpar och kämpar. Vår hund Hugo skäller och jag och mamma försöker få bort varulven. Till sist hör vi en skottlossning, och varulven ramlar ner på marken. Då ser vi en man som står på vårt tomt, med en pistol i handen riktad mot oss. Han avfyrar pistolen.
"NER", skriker jag och jag och mamma gömmer oss. Ingen blir träffad av skottet. Sen när vi kollar ut genom fönstret igen är mannen helt försvunnen. Jag ropar på Sofia att hon kan komma upp igen.
Då ser vi en skylt på marken. På något magiskt sätt tar jag upp den och håller den i min hand, och jag, Sofia och mamma kollar på den. Det står "VARULVEN (bild på varulven som attackerade oss) BIG MAMA ÄR SNÄLL"
Big Mama hette varulven, och den var nu försvunnen. Och sen vaknade jag.

kines

ska börja pilla på min bloggdesign, höhö. men jag är jättesugen på tatuering (som vanligt) men får vänta tills jag blir arton. så på något random sätt kom jag till någon sida med kinesiska tecken. min handstil!
klicka på fotot.

stövlar

LFI DG Milan4 1 Shoes from the Shows: fringed boots at Dolce and Gabbana S/S 2010
High boot


mercedes SL65


Ferrari California. Vanligtvis tycker jag ärligt talat att Ferrari är ganska fula, men den här - förälskad!


Audi R8 V12 TDI

Och min älskling!!


♥♥♥♥ citroën gt ♥♥


En Audi RSQ.  Designad för I, Robot med Will Smith.  Alltså. Jag menar. ALLTSÅ!



Och här är en annan liten rolig grej från Audi. Audi Shark.

Audi Shark Concept Audi Shark Sketch By Kazim Doku

Inspirerad av motorcyklar och flygplan.


framtida lägenhet

Jag och Christina har nyss planerat vår framtida lägenhet med våra framtida män, haha och det är ganska awesome :)

Min drömman.

Min absoluta drömman ska ..


ska ha jamie olivers kunskaper i köket.



ha en mage som ryan reynolds.


en accent som robert pattinson.


ska passa bra i en kostym som neil patrick haris


humor som jim carrey




bra på gitarr som john mayer


vita tänder och charmigt leende som tom cruise.


lång som jason segel.


passa i solglasögon som brad pitt.



lika charmig som jackson rathbone.


mysigt rufsigt hår som owen wilson.


ögonfärg som daniel craig..


lika 'roligt' sarkastisk och snäll som leonardo aka jack i titanic



design i min [realistiska] lägenhet.

om jag inte gifter mig med någon rik eller själv blir rik så blir min lägenhet såhär. färgglada väggar också FYI!



+ awesome telefon istället för den högra lampan.





decorating small living room
fast lite roligare färg på soffan..

design i min framtida [lyx]lägenhet.

Min drömlägenhet ska ligga i New York, Manhattan. Nära Central Park eller Time Square. Bara för att. I alla faall, nu kör vi lite lägenheter på design som jag ska ha råd med om jag blir miljadär. Eller gifter mig med någon rik, som typ en skådespelare.


vardagsrum i min awesome drömlägenhet. fast soffan ska vara närmare tvn och mer färgglad, och tvn ska vara typ enorm.


köket i min drömlägenhet.


badrummet. Och en toalett såklart. Litet mysigt badrum rocks!

bedroom design Bedroom Design

- det enorma utrymmet med töntsaker. självaste sängen och mattan samt väggen, ska vara centralt i rummet. en telefon på nattduksbordet. 


sån telefon. fast vit.


Mina drömbilar..









citroen gt ♥


p2 "fighting for peace is like fucking for virginity"

Jag ska ha en dusch, men ändå ett badkar. Nej, ett badkar ska jag ha. Ja. I mitt sovrum ska jag ha en telefon då, och en säng för min hund. Det ska vara en stor mysig Golden Retriever. Eller något sånt. Jag vet inte. Den ska i alla fall inte vara för liten eller för stor.

Det ska vara en kingsize bed. Och jag vill ha en walk in closet, men dt kommer inte vara tillräckligt mycket kläder för det så jag ska ha det i en garderob bara. Ska kanske ha en tv i mitt sovrum. Nej, det ksa jag inte. INTE. Bra. Och en radio ska jag ha. Så jag kan spela awesome låtar.

Jag ska ha en bil. En Audi ska jag ha. Transporter 3, Audi, mmmm♥


p. 1"I want the trouble. With you, the trouble doesn't seem so..troubleing."

Framtidsplaner, ohye! När jag blir 18 ska jag flytta hemifrån. Eller först ska jag fira min artonårsdag. Jag ska bo själv i början, eller rumskamrat kan diskuteras hehe :-). Ska ha en fet plasma tv (fast om man tänker realistiskt så blir det en billig liten bajstv med wannabe HD-skärm). Och ett stort skåp för alla filmer och tv-serier jag samlat på mig. Och inga barn. Inga barn. Nejnejnjennejn. Jag ska vara i så fall typ 30 MINST. Så jag har tolv år på mig att leva livet minst, he-he.

Och jag ska lära mig laga mat. Typ som en pro. Men det blir nog restaurang besök och hämtmat och snabbnudlar. Men ändå! Och jag ska ha en sånhär awesome gammal telefon som är kopplad till där man slår numret. Så att jag

1. Kan ha den vid sängen.
2. Slänga på luren på någon jag är arg på.

En laptop ska jag ha också. Ingen stationär. En laptop. Och min kyl ska inte vara full av anteckningar och sånt för de är så så stressad familj style.

Och jag ska ha en hund. Eller två. Eller tre. Eller fyra. Nä. En. Eller två. Jag vet inte. Eller ingen hund alls. Och mina grannar ska vara trevliga.

Jag vill ha en granne som är lite halvjobbig. En som är lite sådär sexgalen. En som man kan låna saker av. Och en som har hundar som kan passa ens hund när man typ är ute och reser. En granne ska vara typisk "jag kan lyssna på dig, jag lovar ♥". Och 50% av grannarna ska vara män. Men inte snygga, för då kommer man ba "Hej käre granne ;)". Och om man inte vill vara tillsammans med grannen längre för att det finns andra fiskar i havet, och gör slut med den blir det awkard varje gång man möter den. Typ i hissen. För det är 90% chans att man kommer möta sitt ex då i hissen, och den ba "Varför gjorde du slut med mig?" eller "Var jag inte bra för dig? "VAd gjorde jag för fel?" osv. Om killen är känslig då. Annars blir det bara pinsam tystnad. Och om killen gjorde slut med dig blir det du/jag som måste fråga.

"Ooh, BUURN!"

Sitter hemma hos Christina, hon sitter bredvid mig. Vi var och såg Easy A idag, bäst! Ska ha Jim Carrey kväll sen när tvn är ledig gissar jag på. Vi har seriöst 10 JC-filmer, och varsitt paket med Ben & Jerry's.
Jag har btw fyi awesome framtidsplaner. Pallar inte skriva det här. Skriver det i nästa inlägg.
Jag älskar att skriva citat som rubrik. Förra inlägget var himym. Nu är det Easy A. Undra vad nästa blir? ;);););)

"you suited up, I bearded down"

har spenderat hela helgen framför en tv. 100% seriöst. sett på två säsonger av how i met your mother, är på första avsnittet av säsong 3 nu.

blir easy a med christina imorgon, och jim carrey kväll.
awesome!

narnia

Såg på nya Narnia filmen idag, och jag säger bara att den var skit! Var så tråkig att jag höll på att avlida av tråkighet. Skulle hellre se Paranormal Activity igen än att behöva kolla på den där skitfilmen.

Och i mitten av filmen blev jag så jävla kissnödig och satt och höll mig. Funderade på om jag skulle gå och kissa eller inte, men jag höll mig. fyi liksom.


Julklappar

  1. 2000 gram schweizisk choklad.
  2. Presentkort på H&M på 1500 kr.
  3. En rosa/svart blus
  4. Ett paket med Dumle
  5. 300 kr (150+150) på min mobil.
  6. The Bro Code
  7. how i met your mother säsong 1-4
  8. Nagelvårdskit depend
  9. 7 nagellack depend
  10. Goldeneye (?)  007 Wii-spel James bond
  11. Rosa morgonrock hello kitty

  
(exakt den :P)


Filmer jag är sugna på att se

black swan, thriller med natalie portman, och lite annat folk



easy A med emma stone, och lite annat folk


 

Scream 4 med Courtney Cox (vänner :D) och Hayden Pablalbaljah (Heroes) bl a




Cha cha bloggen

Så efter lite tjat bestämde jag mig för att starta en blogg. Tror jag tagit bort och skapat Miaoa minst tre gånger. Det är grejer det!
Nejmen grejen är väl den att jag är skitdålig på att blogga. Och så läser ingen bloggen ändå. Haha, smidighet på högsta nivå. Nej men nu ska jag fan starta den här bloggen, även fast att namnet är det mest fantasilösa man kan komma på.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0